Cover Real Man Benjamin Fro

In de winter iedere derde zondag van de maand: Live muziek in de Maui, ons zaaltje aan de noordkant van Aloha. Vuurkorfjes aan, biertje erbij.

15 april – Benjamin Fro
15:00 – 1700 uur
Benjamin Fro is een Amsterdamse rapper en zanger die op dansbare beats tekeergaat over filosofische en maatschappelijke onderwerpen. Benjamin Fro kwam als artiest tot wasdom in zijn jaren als rapper van PLeaSe! waarmee hij honderden optredens gaf, o.a. bij DWDD, de Melkweg en Paradiso. Wat je kunt verwachten? Van filosofische maatschappijkritiek tot onzinnige dubbelzinnigheid met beats die dansbaar genoeg zijn om je existentiële crisis toch aangenaam te maken.

In zijn debuutjaar (2017) speelde Benjamin Fro al meer dan 40 shows door heel Nederland met DJ Gianni Futon en zijn liveband: The Theory of Justice. 8 februari bracht hij samen met zijn band zijn tweede album “Behave” uit in een uitverkochte Paradiso.

In augustus bracht Benjamin Fro zijn single ‘The Park’ uit. Het nummer kwam in meerdere internationale playlists te staan waaronder Spotify’s New Music Friday in Duitsland & Italië en Hot Tracks US op Apple Music. Het leverde hem op Spotify alleen al 100.000 streams op. Ook de daaropvolgende single ‘Patience’ tikte binnen enkele dagen al tegen de 50.000 streams aan. Als klap op de vuurpijl werd ‘The Park’ door Universal op een Pools hitalbum gezet tussen nummers van o.a. Sam Smith, The XX & Jamie Lidell

Gratis Entree

Koop je tickets via Aloha

Wil je op Facebook op de hoogte worden gehouden van onze events? - Like ons dan nu!