unnamed-29

In de winter iedere derde zondag van de maand: live muziek in de Maui, ons gezellige zaaltje aan de noordkant van Aloha.
Vuurkorfjes aan, biertje erbij.

Zondag 18 februari 15 uur
Starfish

Met hun zonnige mix van ska, punk en reggae nemen de vier jongens van Starfish je direct mee naar het strand. Met hun roots in de IJmond aan de Noord-Hollandse kust is dat ook niet zo gek. Deze guys ademen gewoon de zee en het zomerse strandleven, en weten dit om te zetten in een explosieve party waarbij de slippers door de lucht vliegen!

Na een inspirerende tijd in Midden-Amerika richt zanger/gitarist Mats Admiraal de

band in 2012 op met gitarist/toetsenist Thomas Wobben, bassist Peter Schillemans en drummer Elmar Lambers. Beïnvloed door de Long Beach-scene met bands als Sublime en Slightly Stoopid, wereldsterren als Bob Marley, Red Hot Chili Peppers en Arctic Monkeys, en bekende skapunkers als Reel Big Fish, Less Than Jake en Jaya the Cat, weet Starfish met hun energieke liveshow al snel naam te maken en prijzen te winnen als de IJmond Popprijs, Sencityprijs en Mixtream Festivalcontest. In mei 2016 kwam de debuut-EP ‘Brand New Day’ uit op het Duitse Ring of Fire Records, met o.a. de single ‘No Rasta’ die inmiddels meer dan 200.000 plays heeft op Spotify.

Na een succesvol jaar met aandacht bij 3FM, 3voor12 en Radio 1, clubshows met o.a. TenTemPies, Patchanka, Caravãna Sun, Ocean Alley en John Coffey, festivals als Young Art Festival, Pleuropsonic en Zandstock, en shows in Londen en Zuid-Frankrijk, zijn de mannen weer de studio in gedoken voor een tweede EP. Het vijf tracks tellende ‘Sonic Fire’ wordt dit keer uitgebracht op het eigen label Sunny Vibes Records en is voorafgegaan door de singles ‘Dangerzone’ en ‘Another View’, met inmiddels 5.000 plays op Spotify. De releaseshow in Patronaat in Haarlem is het startschot van wederom vele energieke liveshows in binnen- en buitenland.

Koop je tickets via Aloha

Wil je op Facebook op de hoogte worden gehouden van onze events? - Like ons dan nu!