surflife music sessions 13 mei 2018

Datum: 13 mei 2018, vanaf 15:00 uur.

Dit voorjaar tourt Surflife langs de mooiste spots aan de Nederlandse kust met zes Surflife Music Sessions. We brengen de authentieke Surflife spirit naar een locatie bij jou in de buurt en sluiten de tour af op het MadNes Festival 2018. 

Tijdens deze sessies staat muziek centraal. Op onze bestemmingen is veel muzikaal talent voorbij gekomen; van bekende bands tot onverwachte verrassingen tijdens onze open-mic avonden. Verwacht tijdens de Surflife Music Sessions een divers scala aan akoestische optredens van singer-songwriters en bands met echte surf spirit.

Daarnaast zorgen wij voor (afhankelijk van de locatie) een gezonde hap, een ultieme chill setting met hangmatten, kampvuur en de mogelijkheid om een surf– of SUP-les te nemen. Ons motto is niet voor niets: Surf, Music & Chill! 

We werken samen met fantastische partners. Elke editie mogen we een aantal bijzondere goodies wegegeven aan de bezoekers. Wie weet ga jij wel naar huis met nieuwe O’Neill kleren, goodies van torq surfboards, tickets voor MadNes Festival of een geheel verzorgde reis naar een van onze bestemmingen!

Zet jezelf op aanwezig in het Facebook event en wees als eerste op de hoogte bent van het programma en andere nieuwtjes over de Surflife Music Sessions.

Meldt je aan als artiest:
Barst jij van de muzikale skills en wil jij optreden tijdens één van de Surflife Music Sessions? Meldt je dan snel aan via deze link:
http://bit.ly/surflifemusic

Meer informatie:
Op onze website kan je meer infomatie vinden over de locaties en artiesten.www.surflife.eu/musicsessions

Koop je tickets via Aloha

Wil je op Facebook op de hoogte worden gehouden van onze events? - Like ons dan nu!