Corona update

Op deze pagina houden we je op de hoogte over hoe Aloha omgaat met de Corona crisis. Hieronder kun je de regels – die Aloha hanteert – lezen, maar ook geven we regelmatig een update over allerlei zaken die door het Corona virus net even anders gaan dan normaal (zoals bijvoorbeeld reserveren, take away, etc.)

23 oktober update: De eerste week van de gedeeltelijke lockdown hebben we alleen schoongemaakt en konden we even bijkomen van het nieuws. Sinds gisteren hebben we er voor gekozen om weer aan de slag te gaan met take-away! Daarom is er tussen 10:00 en 16:00 uur de mogelijkheid om uit een klein assortiment te bestellen, zodat je kan genieten van een kop koffie tijdens je wandeling op het strand of op de pier!

30 september update: Nu de hoeveelheid gasten die wij binnen mogen helpen na de aangekondige maatregelen van maandag 28 september een stuk lager zijn (2 x 30 personen), hebben wij ervoor gekozen om ‘s avonds in ‘shifts’ te werken. Je kan ‘s avonds vroeg komen en dan kan je reserveren vanaf jouw voorkeurs tijdstip tót 19:15 uur óf je kan laat komen en dan kan je reserveren vanaf 19:30 uur tot het einde van de avond. Hierdoor kunnen wij in de koude en donkere maanden hopelijk wat meer van jullie ontvangen voor een biertje, snack of diner. Overdag blijven we ons houden aan de tijdsblokken van 2 uur bij reserveringen en op het terras indien nodig. Mocht er geen plek zijn op ons terras of binnen, dan is take away mogelijk zodat je toch kan genieten van Aloha op het strand of tijdens je wandeling!

28 september update: Vanaf vandaag mogen er maximaal 30 personen binnen per ruimte (dus 2 x 30 personen in zowel Aloha als Maui) zitten. Daarnaast mag je met een gezelschap van maximaal 4 personen langs komen of met één huishouden. Als je gezelschap dan bestaat uit meerdere huishoudens, zorgen we nog steeds voor tafels op afstand van elkaar. Deze regels gelden voor een periode van minimaal 3 weken.

10 augustus update: Vanaf vandaag vragen we je bij de entree een registratiekaartje in te vullen nav de persconferentie van donderdag 6 augustus jl. Dit kaartje lever je in bij het ontvangstpunt, waar je uitleg krijgt over  hoe wij bij Aloha omgaan met de richtlijnen van het RIVM. Heel fijn dat zoveel mensen begrip hebben voor deze gang van zaken.

1 juli update: Sinds vandaag mogen we weer veel meer mensen in ons restaurant verwelkomen:) Nog steeds willen we graag dat je voor een plekje in het restaurant reserveert. Je tijdsslot is 2 uur, zodat we zoveel mogelijk gasten kunnen laten genieten van het eten en drinken bij Aloha. Is het rustig, blijf gerust langer. Wil je werken op je laptop? Dan ben je in onze Maui welkom. Bestellen is dan met QR-code. Bij binnenkomst doen we nog steeds een gezondheids-check om je veilig te kunnen bedienen.

9 juni update: Sinds 29 mei was het mogelijk om zowel voor het restaurant, als voor het terras te reserveren. Hier stoppen we per vandaag mee. Dit betekent dat de al geplaatste reserveringen voor buiten nog wel gelden, maar er niet nu niet meer buiten gereserveerd kan worden. Waarom niet? Wij willen dat iedereen voor het terras lekker aan kan komen lopen wanneer hij of zij dat wilt, zonder rekening te moeten houden met een vast tijdstip. Een tafel in het restaurant reserveren is nog steeds mogelijk!

1 juni update: We mogen weer!! Vanaf 9:30 uur is de TAKE AWAY open en om 12:00 uur kun je bij het ontvangstpunt terecht voor de inloop op het terras. We stellen je bij aankomst een aantal gezondheidsvragen (mbt Corona) en daarna wordt je naar je plek gebracht. Bestellen kan met je telefoon via een QR-code en je hebt een tijdsblok van 1 uur en 45 minuten om te genieten van Aloha!

29 mei update: Je kunt reserveren met ons nieuwe reservering-systeem voor na 2 juni! Op 1 juni is onze take away vanaf 9:30 uur geopend en kun je op inloop terecht vanaf 12:00 uur op ons terras.

20 mei update: Gister hebben we gehoord dat vanaf 1 juni de horeca en terrassen open mogen. Vanuit Aloha hebben we besloten om dinsdag 2 juni open te gaan, omdat we met een nieuw reservering- en bestelsysteem gaan werken en we willen dit niet op het drukste moment in het Pinksterweekend starten om chaos en frustratie te voorkomen. Binnenkort een bericht over hoe te reserveren bij Aloha tijdens deze bijzondere Corona tijd.

Regels:

Wij hebben een aparte ingang en uitgang en werken met één-richtingsverkeer

Volg de looproute, houd 1,5 meter afstand

Take your time! Enjoy de beachvibe 🙂

Kom alleen om te bestellen en vraag je vriend(in) of kids om alvast die topplek op het strand te bemachtigen;)

Volg de pijlen en bordjes, zo passen wij op jullie en op elkaar!

Maximaal 3 gasten tegelijk in het paviljoen

Er mag niets gegeten of gedronken worden in het paviljoen

Betalen met pinpas of contactloos

Voor het afhalen van gerechten geldt het volgende:
Heeft u eten besteld?
Haal dan uw bestelling op bij het pick up point achter Aloha

Bestellen: je bestelt & betaalt bij de bar
Je bestelling wordt direct voor je klaargemaakt

De toiletten zijn weer geopend!

Gooi je afval in de daarvoor bestemde afvalbakken buiten

Leave only footprints!

Stay fit, stay safe & positive!

Wil je weten wat voor regels ons personeel hanteert? Klik hier.