Activiteiten

Het strand bij Aloha is perfect geschikt voor allerlei activiteiten. Met een van onze partners kun je voor je bedrijfsevenement bekijken wat voor activiteit(en) er bij je groep of bedrijf past. Of je nou wil leren surfen, suppen, blokarten, lasergamen (en nog veel meer), neem contact op met onze partners.

 

Outstanding Events
Een onvergetelijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuilding met o.a het blokarten,speedboot varen of outdoor lasergame beleven? Een vergadering op het strand? Outstanding Events verzorgt al 14 jaar lang, het hele jaar door, actieve- en creatieve belevingevents voor groepen tot 1000 personen. Volledig verzorgde- en ontzorgde arrangementen in samenwerking met uitstekende horeca partners.

Professioneel, betrokken en enthousiast geven wij inhoud aan uw ideeen, wensen en verwachtingen. Outstanding Events is 7 dagen per week actief o.a. op het strand van Wijk aan Zee bij de Noordpier. Een bijzondere- en inspirerende omgeving met o.a. de mooie Aloha als uitvalsbasis.

Outstanding belofte:
Outstanding Events beloofd al haar bezoekers:
Heel veel plezier, ultieme beleving en een onvergetelijke herinnering!

 

0620625162

www.outstandingevents.nl

 

De Strandfabriek
Het hele jaar organiseert de Strandfabriek sportieve strandactiviteiten. Het super brede strand, voor de deur van Aloha Beach, is hiervoor een ideale locatie. Race bij ons met een blokart langs de vloedlijn of laat je door het zand slepen met een powerkite. Ook voor fatbiken, discgolf, boogschieten, zandsculpturen of een beachvolleybaltoernooi kun je bij ons terecht.
Ben je een vrienden-,familie, vrijgezellen-, teamuitje of bedrijfsevenement aan het organiseren? Vertel ons wat je zou willen doen, wij denken graag met je mee en maken er samen een onvergetelijke dag van!

 

06 41792343

www.strandfabriek.nl

 

 

Ozlines Surf
Ozlines Surf is de surfschool met Australische roots die precies naast Aloha  te vinden is.
Vanuit ons mooie nieuwe onderkomen bieden wij verschillende watersporten aan zoals: golfsurfen, suppen, megasuppen en body boarden maar ook strandactiviteiten als:
power kiten, beach volleybal, team building spellen, beach hockey, beach voetbal, slack line, boot camp en lessen over de Noordzee en Plastic Soep.
Wij verzorgen lessen maar je kan ook surf boards, wetsuits en sup’s bij ons huren.
Wie een surf board, wetsuit of leuke surfkleding nodig heeft, kan een kijkje nemen in onze “Noordpier Surf shop”.
Iedereen die houdt van strand en zee kan bij ons terecht voor een ontspannen dag vol watersport.
Voor groepen leveren wij maatwerk en onze nette kleedkamers met douche, toilet en kluisjes maken het bij ons prettig en veilig vertoeven.

Ons belangrijkste doel is dat onze bezoekers even alle zorgen aan de kant zetten en genieten van zon, zee, strand en golven.
Met andere woorden: “Let the Sea set you free!”


www.ozlines.com

info@ozlines.com 

06-13107519

 

100
150
50
96
Contact

Contactformulier

Evenementen formulier

Ervaringen