Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel op het strand

Zoek je voor je afdeling of bedrijf nog een leuke plek voor een nieuwjaarsborrel of -kick off? Bij Aloha kunnen we dit op maat verzorgen.

 

Onze aparte ruimte – de Maui – is perfect geschikt voor een gezellige borrel of kick-off vergadering en is exclusief te boeken. Deze locatie heeft een eigen bar en keuken, waar vanuit heerlijke drankjes en hapjes geserveerd worden. En is voorzien van een beamer, scherm en flip-over voor vergaderingen en presentaties.

Bekijk de brochure voor diverse cateringmogelijkheden, maar eigen (catering)wensen zijn uiteraard ook mogelijk.

 

Borrel of kick-off aan zee

Tijdens deze koude winterdagen brandt er in de Maui in de open haard een heerlijk vuurtje. Kijk uit over het strand, de duinen en zee met een knisperend vuur in de vuurkorven buiten op het strand, terwijl je binnen geniet van originele en smaakvolle (biologische) borrelhapjes. Proost met een cocktail of glas cava op het nieuwe jaar met je collega’s met het mooiste uitzicht.

Of combineer business met pleasure en begin eerst met een vergadering of presentatie op deze inspirerende locatie.

 

Feestlocatie Wijk aan Zee

Deze bijzondere feestlocatie in Wijk aan Zee zit op een unieke plek aan de kust en is goed bereikbaar vanuit de regio Beverwijk, Amsterdam en Haarlem. Vanuit Amsterdam is het maar een half uurtje rijden. Parkeren is gratis.

Op het strand voor Aloha is altijd wat te beleven, met de beste golven voor de deur zijn er altijd surfers in de buurt en is de sfeer laidback & relaxt. Onze keuken werkt zoveel mogelijk met biologische producten en houdt rekening met speciale dieetwensen en allergieën. De groepsarrangementen in de brochure zijn slechts een greep van de mogelijkheden, dus mocht je zelf speciale wensen hebben dan is dit uiteraard in overleg mogelijk.

Kortom dé ideale plek voor een waanzinnige start van het nieuwe jaar!

 

Onze eventmanager Merel neemt graag contact op naar aanleiding van je bericht (of telefoontje). Maak een afspraak en stel met haar je evenement samen. Wij ontzorgen jou graag tijdens deze drukke maanden van het jaar.

Nieuwjaarsborrel

70
150
50
96
Contact

Contactformulier

Evenementen formulier

Ervaringen