Yoga en Bootcamp

Wekelijkse Yoga en beach Bootcamp lessen met uitzicht op zee bij Aloha!

 

Aanmelden & prijzen

Hieronder zie je ons rooster, de beschikbaarheid en de docent.┬áJe kunt door op de betreffende les hieronder te klikken direct boeken. Je hebt de keuze uit een ‘credit card’ (met lange termijn voordeel) of een losse les.

Een losse Yoga les kost 15 euro (3 credits). Een losse Bootcamp les kost 10 euro (2 credits).

Als je vaker bij ons wilt komen sporten kan je ook een credit card kopen, deze kost 60 euro voor 13 credits en daarmee krijg je dus een credit cadeau.

Yoga

Terwijl je uitzicht hebt op zee, beweeg je actief & vloeiend op het ritme van je ademhaling. Werk aan kracht en flexibiliteit met focus en met aandacht voor jouw situatie op dat moment.

De Yoga klassen worden gegeven door Anna.

Bootcamp

Buiten op het strand en in de duinen. Samen werken we naar het verbeteren van je conditie, je kracht en uithoudingsvermogen.
Zon of regen maakt niet uit, de les gaat altijd door!
De Bootcamp wordt gegeven door Paul.
Sluiten

Wat leuk dat je bij ons langs wilt komen, wij zijn ook blij om je weer te mogen ontvangen op ons terras!

Wij hebben er voor gekozen om geen reserveringen aan te nemen op dit moment, omdat we bij deze restricties anders geen ruimte houden voor een spontaan bezoek aan Aloha. Iets wat wij juist heel graag willen!

Wil je chillen op ons terras? Kom langs en ter plekke reserveer je je plek voor 1 uur en 30 minuten. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk van onze gasten weer genieten van de Aloha vibe en de heerlijke gerechten op onze nieuwe menukaart.

Tot snel en liefs van de Aloha crew!